VERKOCHT
Het idee voor dit boek vond ik bij een kamelenracebaan in Dubai. Kleine kinderen werden door hun ouders verkocht om daar als kamelenjockey te werken. Een filmpje met beelden uit Dubai, en het voorlezen van het eerste hoofdstuk.

DE REIS VAN YARIM
Historische roman die zich afspeelt in het oude Sumerië. In dit filmpje vertel ik over de reizen die ik maakte in het spoor van Yarim. Ik trok door Syrië, Jordanië en Pakistan om zijn wereld te leren kennen. En ik vertel ook over het vinden van ideeën en over het schrijven van dit boek.

YUNA’S MAAN
Sfeervol, magisch verhaal voor alle leeftijden, mét liedjes!
Het schip met Yuna’s opa wordt vermist, en daarom wil oma dat Yuna nu al haar plaats inneemt als verhalenverteller. Maar Yuna is pas twaalf. In het holst van de nacht komt er een geheimzinnige vreemdeling naar het eiland, hij helpt Yuna haar eigen stem te vinden.

JUBELIENTJE KRIJGT JONKIES
Dit boek is een beetje echt gebeurd. Het gaat over ons hondje Wooley. Wooley kreeg één keer een nest jonkies. Die werden midden in de nacht geboren. Dat was heel spannend. Een nacht om nooit te vergeten. In het filmpje kun je de geboorte van de jonkies zien.