E-book Post uit Parijs – De klas van juf Merel krijgt leuke werkjes opgestuurd van Robin uit Parijs. Interactief boek met liedjes.

E-book Jubelientje leert lezen – Jubelientje krijgt een schrift van oma – ze leert lezen en schrijven.

E-book Jubelientje en haar liefste oma – Jubelientje en Dirk Jan gaan logeren met oma. Er komt een snoepspook voorbij.

E-book Jubelientje en Sinterklaas – Jubelientje mag de Sint een handje helpen. Ze krijgt een echt pietenpak cadeau.

E-book De reis van Yarim – Yarim wordt door zijn vader als slaaf verkocht aan koningin Ku Bau. Hij moet uit een gifbeker drinken als de koningin sterft. Een spannende historische roman.

E-book Jubelientje krijgt jonkies – Woelie krijgt puppies – ze worden midden in de nacht geboren en Jubelientje is erbij.

E-book Heel veel Jubelientje – In Jubelientjes hoofd kan alles, in het echt vaak nog meer. Ze verkoopt een kruispunt, verzint de tr-tr-taal en wint een reis naar Parijs. ‘Troera, trik heb de treerste trijs!’

E-book Jubelientje en de hoed van oma Blootje – Jubelientje en Dirk-Jan bouwen een museum in de tuin, het Wat Heb Je Op Je Hoofd Museum.

E-book Jubelientje wordt wild – Jubelientje en Dirk-Jan gaan naar de rommelmarkt op Koningsdag. Jubelientje koopt een judopak.

E-book Jubelientje weet de weg – Onderweg naar de dierentuin gaat oma’s auto kapot. In de garage zien Dirk-Jan en Jubelientje ook een mummie.

E-book Jubelientje speelt vals – Oma wil een piano kopen, maar Jubelientje heeft liever een drumstel.

E-book Jubelientje op het ijs – Jubelientje en Dirk-Jan gaan schaatsen met oma. Ze willen een gouden medaille winnen.