Ik zoek een woord

Poëzie-muziekprogramma voor kinderen van 4 tot 10 jaar
en voor vaders, moeders, opa’s en oma’s.

Boekingen en informatie: post@hanshagen.nl

Een familieprogramma vol poëzie, woordgrapjes, spelletjes, verhalen en af en toe een liedje. Geschikt voor bibliotheken en kleine theaters.

Samen met het publiek gaan we op zoek naar woorden. Nieuwe woorden, oude woorden, rijmwoorden, vieze, malle en mooie woorden.

ik zoek een woord
een heel nieuw woord 
een woord dat niemand kent 
ik zoek een woord 
dat zeggen wil 
dat jij de liefste bent 

Zoek je mee? Ik zoek een woord is een poëtisch programma voor iedereen die houdt van spelen met taal. Met een paar liedjes uit Jij bent de liefste en Van mij en van jou.Algemeen Dagblad – Een afwisselende voorstelling waarin te ontdekken valt hoe spannend woorden, verhalen en gedichten voor kinderen kunnen zijn.

Leidsch Dagblad – De aandacht van de zaal is totaal… De liedjes zijn hartveroverend… Hans Hagen kan mooi vertellen.

 

Vertelling - Erik HansVan 1992 tot en met 2004 trad Hans op met Erik Karsemeijer. Hans bewerkte de boeken Koning Gilgamesj en Maliff en de wolf tot twee Vertellingen in woord en klank. Erik kleurde de vertelling in met klank en muziek. Hij bespeelde Nepalese en Tibetaanse klankschalen, trommels, gongs, ratelaars, herdersfluit, sandawa… ongeveer zeventig instrumenten in totaal. Met klank en muziek lokte hij de luisteraars mee de woestijn in. Ze speelden de voorstellingen ruim 350 keer in binnen- en buitenland.