Mijn reis

Monique Hagen
Illustraties Marit Törnqvist

 

8+
Uitgeverij Elmar
1e druk 2011
4e druk 2014

INHOUD

mijn reis koffersIn dit reis-dagboek kun je schrijven, tekenen, plakken en spelletjes doen. De vragen en tips brengen je op een heleboel ideeën.

Door dit boek zie je nóg beter wat jouw vakantieland zo bijzonder maakt. Waar je ook heen gaat: met Mijn reis kom je ogen en oren te kort!

Marit en ik maakten verre reizen met onze kinderen. We merkten dat het lastig is om elke dag een gewoon dagboek bij te houden. En dat is jammer, want juist op vakantie maak je bijzondere dingen mee. Zo ontstond het idee voor Mijn reis.

Reacties van reizigers - een kijkje in Mijn reis-dagboeken

OVER DIT BOEK

Waar je ook naartoe gaat, op reis is alles anders dan thuis. Welke spelletjes spelen de kinderen? Tot hoe laat mogen ze opblijven? Wat is er grappig of zielig? En wat vind je spannend, saai, lekker of eng?
Vraag of je reisgenoten af en toe iets voor je schrijven of tekenen. En misschien willen de mensen die je ontmoet ook wel in dit boek terechtkomen met een foto of een plukje haar…

Veel plezier en een goede reis!

RECENSIES

mijn_reis_z2J/M vakblad voor ouders - Een verslag van de vakantie maken is supereenvoudig en leuk met dit reisdagboek... Met zo'n mooi reisjournaal staan alle zintuigen vanzelf op scherp.

Trotse moeders.nl - Door dit boek zie je nóg beter wat jouw vakantieland zo bijzonder maakt. Waar je ook heen gaat: met Mijn reis kom je ogen en oren tekort... illustraties waar je niet op uitgekeken raakt, er is steeds iets nieuws te ontdekken.

Cobra.be - De korte, vrolijke zinnen van Monique Hagen en de speelse, een beetje kriebelige illustraties van Marit Törnqvist dagen kinderen uit om goed om zich heen te kijken... Met dit reisdagboek wordt een reis als vanzelf een avontuur.

ANDERE COVERS

Querido 2011

Querido 2011

Delen?