Kom terug

Als je van een wolk valt

Hans Hagen
Illustraties Annemarie van Haeringen

10+
Uitgeverij Van Goor
1e druk 1989
3e druk 2004

Kopen

INHOUD

Kom terug - illustratieTwintig jaar geleden verdronk David voor de kust van het eiland Tagus Cove. Als Felix met zijn moeder het eiland bezoekt, raakt hij in de war. Hij herkent plaatsen waar hij nog nooit is geweest. En Davids moeder noemt hem ‘mijn zoon'.
Zijn Felix en David een en dezelfde persoon?

In dit mysterieuze verhaal wordt gespeeld met de mogelijkheid van het bestaan van reïncarnatie. Heden en verleden, werkelijkheid en verbeelding zijn op natuurlijke wijze met elkaar vervlochten in Kom terug.

OVER DIT BOEK

kom_terug_wolkKom terug speelt zich af op de Galapagos-eilanden.
Omdat ik er nooit ben geweest, wilde ik niet een bestaande eilands-naam gebruiken. Ik koos voor Tagus Cove, dat is de naam van een uitgewerkte vulkaan.

Kom terug verscheen eerder met een ander omslag van Annemarie van Haeringen onder de titel Als je van een wolk valt.

RECENSIES

School tv weekjournaal - Een geheimzinnig verhaal dat boeiend is van de eerste tot de laatste bladzijde.

Elsevier, Cornald Maas - Langzaam maar zeker geeft Hans Hagen de aanzet tot de climax, als ook Felix, twintig jaar later, op het water dreigt om te komen.

Algemeen Dagblad, Joke Linders - De vermenging van een vroegere gebeurtenis met de situatie van nu levert een sfeer op van beklemming, angst en avontuur. Het verhaal is sterk geschreven.

Marita de Sterck - Het verhaal is spannend opgebouwd, de stijl soepel, met veel spitse dialogen die de karakters goed weergeven.

ANDERE COVERS

Lijster 2004

Lijster 2004

ANDERE TALEN - OTHER LANGUAGES

Duitsland Urachhaus 1996

Duitsland
Urachhaus 1996

Delen?